CUM RETURNEZ UN PRODUS

DREPT DE RETRAGERE

Durata contractului la distanta incheiat cu ocazia plasarii unei comenzi este de 30 de zile. Inainte de expedierea produselor, clientii www.stoclimitat.ro au dreptul si pot anula oricand comenzile plasate pe site fara niciun cost din partea acestora, contractul incheiat considerandu-se incetat de drept la anularea comenzii. Confirmarea incheierii contractului este transmisa clientului sub forma confirmarii comenzii plasate prin intermediul emailului.


RETURNAREA PRODUSELOR FARA INVOCAREA UNUI MOTIV

In baza dreptului de retragere stipulat de prevederile legale, clientii www.StocLimitat.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati, completand formularul de contact de pe site. 


ATENTIE: Va rugam sa nu expediati coletul de retur pana nu primiti confirmarea noastra.


Costul returului va fi suportat de client. Acesta poate efectua returul cu una dintre urmatoarele firme de curierat: Fan Courier, SameDay sau DPD. Nu lucram cu Posta Romana. 


Clientul poate solicita companiei noastre returnarea produsului/produselor nefolosite, nemontate (daca este cazul) - adica in starea in care au fost primite, numai in ambalajul original nedeteriorat, nedesfacut si impreuna cu originalele documentelor comenzii respective. Inlemnit Royal SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii contractului de catre client si primirea produselor returnate in starea mentionata mai sus. 


 RETURNAREA IN CONDITIILE IN CARE PRODUSUL ESTE DEFECT

Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului. In maxim 24 de ore de la livrarea produsului, in cazul depistarii unor probleme de functionare, clientul poate solicita Inlemnit Royal SRL returnarea produsului/produselor. Returnarea se va putea face numai in ambalajul original nedeteriorat si impreuna cu originalele documentelor comenzii respective. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul produs cu unul identic sau, daca acest lucru nu este posibil, poate primi inapoi suma platita pentru acel produs. 

Toata responsabilitatea asupra acestor defectiuni revine in sarcina importatorului, distribuitorului sau furnizorului.

Daca produsele primite se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul poate refuza receptionarea coletului. In cazul in care clientul a receptionat un colet avariat iar produsele prezinta daune, acesta este obligat sa le reclame la contact@stoclimitat.ro in maxim 12 ore de la primirea produselor.